Welkom bij BVDK Advocaten

Als je op zoek bent naar deskundige en betrokken advocaten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring verlenen wij onze cliënten kwalitatieve en doelgerichte juridische bijstand. Wij staan particulieren en ondernemers bij op diverse rechtsgebieden

 

Personen- en familierecht

In het personen- en familierecht komen zaken aan de orde die mensen zeer persoonlijk kunnen raken. Dit brengt veel emoties met zich mee. Het is dan prettig om een advocaat te hebben die jou begeleidt en bijstaat in dit proces. Hierbij houden wij het gemeenschappelijk belang in het oog en streven naar een oplossing die duurzaam is. Als we er met de andere partij niet uitkomen, gaan we naar de rechter.

Mediation is geschikt voor beide partijen in een conflict of echtscheiding

Coaching en Mediation

De mens staat centraal bij BVDK Advocaten. Er is regelmatig ook bijstand en ondersteuning nodig op het niet-juridische vlak. Wij kunnen, naast juridische bijstand, ook coaching en mediation aanbieden. We streven ernaar om op een duurzame manier het conflict op te lossen, zodat partijen in de toekomst (weer) samen door één deur kunnen.

Naar de rechter om een uitspraak over een onoverbrugbaar geschil te krijgen

Echtscheiding en alimentatie

Bij het beëindigen van een relatie moet er vaak veel geregeld worden. Dit terwijl er bij de betrokkenen veel emoties spelen. Het is dan belangrijk dat je hierin deskundig wordt bijgestaan. Wij kunnen jou hierin ondersteunen en advies geven.



Bij een echtscheiding komt veel kijken zoals financiën en huis en kinderen met ouderschapsplan, maar ook fiscale gevolgen

Arbeids- en ondernemingsrecht

Als ondernemer krijg je met veel zaken te maken. Of het nu gaat om (arbeids)overeenkomsten, conflicten, fusies en overnames, ontslag van werknemers of wellicht geschillen of advies in de persoonlijke sfeer, wij kunnen jou hierbij begeleiden. Wij denken graag op alle vlakken met je mee.

Tekenen van een gesloten overeenkomst met afspraken

Huur- en vastgoedrecht

Vanaf het moment van bouwrijp maken van de grond tot de exploitatie, wij kunnen jou begeleiden in het gehele proces. Of het nu gaat om de aan- en verkoop van percelen, beperkte rechten, bouwcontracten, huurovereenkomsten en exploitatie, je kunt een beroep op ons doen voor advies en het opstellen van overeenkomsten.

BVDK Advocaten

Onze advocaten geven eerlijk en deskundig advies
Zij zijn betrokken en werken transparant

Back to top